Les Mills on demand

Les Mills on Demand

LES MILLS on Demand je spletna platforma programov LES MILLS na kateri najdeš več kot 800 različnih treningov. Omogoča ti, da treniraš kjer koli in kadar koli.

Treningi na spletni platformi so primerni za čisto vsakega, ne glede na stopnjo telesne pripravljenosti. Zato izberi tisti trening, ki ti najbolj ustreza in ob njem uživaš. Večina treningov se izvaja z lastno težo, brez dodatne opreme. Na platformi LES MILLS on Demand so tudi treningi, pri katerih potrebuješ nekaj dodatne opreme, kot so uteži, elastika, step ali stacionarno kolo.

Kot nov uporabnik lahko v času karantene preko Trening placa izkoristiš 30-dnevni brezplačni preizkus celotne LES MILLS on Demand vsebine, ki ponuja več kot 800 treningov, napotke za pravilno tehnično izvedbo vaj, nasvete in smernice za treninge in še mnogo več. Tudi po karanteni zaradi koronavirusa, bo možen 14-dnevni brezplačni preizkus. Če ti LES MILLS on Demand ne ustreza, prekliči svojo naročnino PRED iztekom brezplačnega poizkusnega obdobja.

Cena naročnine za 1 mesec LES MILLS on Demand znaša 14,95€. Preko našega centra pa samo 12,95€.

Dostop do LES MILLS on Demand preko našega centra je na tej povezavi (klik).

Svojo LES MILLS on Demand naročnino lahko kadarkoli prekineš na svojem uporabniškem računu.

Postopek:

  • Klikni my Account
  • Klik na my Subscription
  • Izberi view details
  • Klikni na Cancel-subscription

LES MILLS on Demand lahko uporabljaš tudi v tujini.

Bodi pa pozoren, da:

  • opraviš registracijo pred potovanjem
  • še pred potovanjem preneseš LES MILLS on Demand na svoj telefon ali tablico ter vneseš svoje uporabniško ime in geslo
  • imaš na potovanju dve možnosti, ali poiščeš dober wifi-signal, ali pa svoje treninge že v naprej preneseš na svoj telefon ali tablico in do njih dostopaš tudi brez internetne povezave
  • v tujini nujno uporabljaš LES MILLS on Demand APLIKACIJO in da ne dostopaš do svojih treningov preko internetnega brskalnika (povezava do aplikacije)